E-mail: hi@familyfully.com

Zoe Kravitz

Zoë Kravitz är en amerikansk skådespelerska och sångerska. Hon blev berömmelse med sin roll i 2011 års X-Men: First Class. Hennes andra anmärkningsvärda filmer inkluderar Divergent-serien (2014-2016), Fantastic Beasts-serien (2016-2022) och Batman (2022). Hon spelade i HBO:s Big Little Lies från 2017 till 2019 och Hulus High Fidelity 2020. Kravitz har även frontat R&B- och elektropopbandet Lolawolf sedan 2014. Hon är dotter till Lenny Kravitz och Lisa Bonet.

Zoe Kravitz säger att Taylor Swift var en “mycket viktig del” av hennes karantän “Pod” 2020 i London
“Hon var en mycket viktig del av att vara i London, bara att ha en vän som jag kunde se och det skulle göra mig hemlagad mat och middag på min födelsedag”, sa skådespelerskan. Zoë Kravitz krediterar Taylor Swift för att ha hjälpt henne att ta sig igenom covid-pandemin. Kimi-skådespelerskan, 33, sa i en intervju med GQ att hon tillbringade en tid med “Anti-Hero”-sångerskan, 32, i London under den pandemiska låsningen. Kravitz hade varit där och filmat The Batman-filmen medan Swift också spenderade lockdown med sin pojkvän Joe Alwyn. “Hon var min pod,” sa Kravitz till GQ. “Hon var en mycket viktig del av att vara i London, bara att ha en vän som jag kunde träffa och som skulle göra mig hemlagad mat och middag på min födelsedag.”

Känslan är ömsesidig. Swift berömde Kravitz för hennes personlighet och arbete i ett mejl till GQ. “Zoës självkänsla är det som gör henne till en så spännande artist och en sådan otrolig vän,” sa Swift. “Hon har den här väldigt ärliga inre kompassen, och resultatet är konst och liv utan att kompromissa med vem hon är.” Genom åren har Grammisvinnaren varit högljudd om att stötta sin vän. Swift hyllade över Kravitz framträdande i Batman när den kom ut och skrev på sin Instagram-berättelse, “@zoeisabellakravitz är mina drömmars kattkvinna. Batman var fenomenal!!!”

Swift har enligt uppgift också hjälpt Kravitz under en fotografering för New York Times Magazines nummer “Great Performers” 2020. Det berättade New York Times Magazines chefredaktör Jake Silverstein WWD att Swift klev in för att hjälpa till med fotograferingen och han dirigerade henne under fotograferingen. Missa aldrig en berättelse – registrera dig för PEOPLEs kostnadsfria dagliga nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om det bästa av vad PEOPLE har att erbjuda, från saftiga kändisnyheter till fängslande berättelser om mänskligt intresse. “Zoe var väldigt strikt när det gäller [riktlinjer för social distansering] i alla fall eftersom hon skjuter [The Batman], och Taylor Swift var i hennes pod och villig att hjälpa,” sa Silverstein. Duons vänskap har visats på senare tid i Taylor Swifts senaste studioalbum Midnights. Kravitz var med och skrev låten “Lavender Haze” och gav reservsång till den låten och “Glitch” från den utökade upplagan av albumet, per Billboard.

E-mail: hi@familyfully.com